A BIO JE K'O NOV! Pogledajte kako je uništen skupocijeni Dodge Viper [VIDEO]

dodge-viper

Na YouTubeu se pojavio snimak uništavanja naizgled gotovo novog Dodge Vipera, automobila za kojim čeznu mnogi ljubitelji sportskih automobila.

Kako piše Tportal, ovo je prvi od četiri identična Dodgea Vipera, koliko su ih toga dana morali raskomadati do neprepoznatljivosti i u rasutom stanju strpati u kontejner.

Gledajući snimke, nameće se zaključak da bilo bolje takve automobile prodati, čitave ili u dijelovima, no američki zakon predviđa čitav niz situacija u kojima se auto mora uništiti.

Između ostaloga, neke savezne države imaju zakon koji nalaže da se imaju uništiti svi auti zaplijenjeni u ilegalnim utrkama. Također, ako je osiguravatelj proglasio (uslijed npr. poplave) totalnu štetu, ista se ima i napraviti. A tu je i pravilo da se testni automobili uništavaju ili doniraju školama, ali se ni pod koju cijenu ne smiju prodavati. Čak ni u dijelovima.

Koji god ovdje bio slučaj, ljubitelje sportskih automobila rastužila je činjenica da je automobil, u čiji razvoj je GM uložio milijardu dolara, uništen za desetak minuta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)