FSRacing TEAM: Mostarski studenti uspješno napreduju sa izgradnjom svog bolida FOTO

FSRacing team (4)FSRacing team iz Mostara aktivno radi na izgradnji prvog bolida za natjecanje “Formula student” u BiH.

[AdsWithin]Nakon početnog predstavljanja projekta široj masi uspjeli su prikupiti potrebna sredstva, te krenuti u izgradnju samog bolida.

Tim trenutno broji 15 članova sa fakulteta strojarstva. Studenti uz redovno studiranje uspijevaju odvojiti vremena za ovaj bitan i opsežan projekt. Prije svega za njih to znači stjecanje prakse koja im je prijeko potrebna za usavršavanje njihove struke.

Do sada su uspjeli izgraditi konstrukciju bolida (šasiju) i ovjes, te bi bolid ubrzo trebao stati na kotače. Pronađen je i kupljen odgovarajući pogonski agregat i pripremljen za priključivanje na bolid. Uskoro planiraju napraviti veliku prezentaciju za sponzore i medije, te detaljno opisati i predstaviti njihov rad.

Nadamo se da ce ovaj projekt omogućiti uspješno predstavljanje samog sveučilišta u Mostaru diljem svijeta, te uvelike pomoći članovima tima da se istaknu na području auto moto svijeta.

Za sve ostale informacije možete se javiti sudionicima projekta (studentima) na e-mail: fsracing.mo@gmail.com, facebook stranicu: https://www.facebook.com/FSRacingTeamMostar, te na web stranicu:  http://www.fsr.ba/fsracing/.

FSRacing team (5)

FSRacing team (3)

FSRacing team (2)

FSRacing team (1)(Doznajemo.com)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)