JEZIVI VIDEO: Strahovit sudar u Monzi šokirao sve na tribinama!

SudarMonza

Marco Sorensen skrivio je opasan sudar tokom prvog kruga utrke Formule Renault vožene ove subote u Monzi zbog kojeg je naknadno kažnjen. Srećom, nije bilo težih posljedica za uključene vozače…

[AdsWithin]Mladi Danac napravio je veliku glupost pri brzini od gotovo 300km/h, kada je odlučio promijeniti smjer kretanja na startno-ciljnoj ravnici, zbog čega je udario u bolid Jazemana Jafaara i odletio u zrak.

Prizor nije bio nimalo lijep: Sorensen je nakon nekoliko okreta grubo prizemljio, oba su vozača odustala, a na stazu je morao sigurnosni automobil.

Iako je ružno izgledalo, niti jedan od uključenih vozača nije povrijeđen ovom prilikom, ali suci nakon trke nisu imali milosti za Sorensena, kojeg su proglasili krivcem za nesreću i kaznili ga s pet mjesta unazad na sljedećim kvalifikacijama.

– Kad sam odletio u zrak, pomislio sam da sam nadrapao. Znaš da ćeš udariti u zid. Prvi udarac je bio snažan, ali znao sam da dolazi i pripremio sam se. No, kad sam bio okrenut naglavačke i nisam mogao izaći, vidio sam da neka tekućina curi iz bolida. To je bio najgori osjećaj. Već sam počeo razmišljati o tome kako sam zaglavljen, ako se sve zapali. Počeo sam vikati ljudima neka okrenu bolid i izvade me van – opisao je za Autosport svoje neugodno iskustvo Marco Sorensen, koji ipak smatra da nije kriv i da je Izraelac trebao ostaviti prostora njemu.

Izvir: Tportal.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)