Ovo je najmoćniji ljubavni horoskopski znak

horoskop-ljubav-691
Njima svijet uglavnom služi kao pozornica kojom se samodopadno šepure pod svjetlima reflektora…

[AdsWithin]Žena Lav

Lavice najčešće možete pronaći na popularnim mjestima. One su te koje uživaju u suncu, arogantno dominirajući krugom prijatelja – zamišljajući ambijent restorana kao pozornicu na kojoj je njihova uloga najvažnija. Da, to su žene Lavovi, za njih je život ozbiljna igra. Rođene su liderice i gospodare ostalim ljudima, ali to rade na zaista poseban način tako da nikad nema onih nezadovoljnih. Priroda ih je bogato obdarila pa u njima ima puno energije, pameti, ljepote i seksipila, dovoljno za nekoliko osoba. Ako imate kompleks manje vrijednosti, izbjegavajte ove žene u širokom luku. Te će vas žene dotući svojom narcisoidnošću.

Lavica ne može živjeti bez publike i jako joj je potrebno divljenje drugih. Nemojte biti ljubomorni na njezinu sklonost da bude u centru pažnje u prostoriji punoj zadivljenih frajera. Glave će se uvijek okretati, gdje god ona prošla. Često će koketirati, ali to je način kojim će prikrivati čudan vlastiti strah da nije poželjna. Previše su ponosne i dostojanstvene da bi gubile vrijeme na besmislice, zato shvatite njihove potrebe na vrijeme i ponašajte se u skladu s njima.

Muškarac Lav

Rado ide na različite proslave i uglavnom je u centru pažnje, ali on nije tip koji glumi klauna u društvu. To je samo njegova maska, kako bi privukao publiku. Bez obzira na izgled, nema nikakve nesmotrenosti u njegovom ponašanju. On točno zna što želi, a to obično i dobije. Lav se voli baviti nekim sportom, no kako zrele godine kucaju na njegova vrata tako se smanjuje njegov poriv za sportskim aktivnostima. Mekana fotelja postaje njegov najomiljeniji sport. Čudno, ali istinito, Lavovi rijetko imaju veliku obitelj. Zaljubljuju se u lijepe žene sa odličnim ukusom i stilom za odijevanje.

Izuzetno su strpljivi i tolerantni, ali ispod njihove kraljevske uglađenosti, skriven je jak ego i arogantna taština koja je uvijek spremna izaći na svjetlo dana. Uvijek su spremni za napad ako im netko proturječi. Najviše od svega Lav mrzi žene slabije inteligencije i obrazovanja. Sentimentalno je osjetljiv na sve komplimente upućene njegovom izgledu ili inteligenciji, toliko da je u stanju zbog njih učiniti nešto i na svoju štetu.

Izvor: Cosmopolitan.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)