OZBILJAN PROBLEM, A MNOGI SE SMIJU: Bosancu (25) se organ smanjio sa 17,1 cm na 14,9 cm i ne može…

metar-velicina

Na jednom popularnom bosanskom forumu, jedan mladić (25) podijelio je svoj problem, koji bi mogao biti ozbiljan. Ipak, mnogima je cijela ta stvar i smiješna…

Ukratko, on traži savjete i pomoć, a suočava se sa problemom erektilne disfuknkcije.

– Prije nego me krenete osuđivati i govoriti mi da trolam, samo da vam kažem da jesam pokušao pronaći odgovore na uzrok svoje erektilne disfunkcije, ali Google je zakazao ovaj put… – piše, između ostalog, mladić, dodajući da je bezuspješno primijenio i savjete koje je pročitao na portalima o tome da treba voditi računa o ishrani.

Mladić sumnja na to da bi razlog mogao biti to što je čak dva puta sunećen (obrezan), prvi put u Njemačkoj kad mu je bilo 5 godina 1995. godine, a zatim još jednom nakon što se nešto sa koncima iskomplikovalo.

– Morao sam sa starcima otići i drugi put pod narkozu kod doktora! Ali se ničega ne sjećam, nažalost! – piše mladić, koji se s problemom erektilne disfunkcije navodno bori već 2 mjeseca.

Posebno ga zabrinjava što je u par godina došlo i do smanjenja veličine njegovog organa sa tadašnjih 17,1 cm, na sadašnjih 14,9 centimetara.

Kaže da mu je neugodno otići kod doktora, a upravo to mu većina onih koji su ozbiljno komentarisali ovaj post i preporučuje.

Izvor: Doznajemo.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)