PADAJU LI ŽENE NA SKUPE AUTOMOBILE? Evo šta je pokazalo najnovije istraživanje…

vozac-kljuceviKažu da je veza muškarca i njegova automobila neraskidiva. Mnogi misle da o toj vezi, tj. o tome kakav automobil dotični muškarac vozi, ovisi puno toga u njegovu životu, pa i to kakav će uspjeh imati kod žena.

[AdsWithin]Povezani sadržaj:

KRATKI VIDEO KOJI JE OBJASNIO SVE: Kako novac mijenja način na koji žena gleda muškarca!

Ukratko, smatra se da je dobra “mašina” velika pomoć kod slamanja ženskih srca. Ipak, čini se da nisu u pravu. Tako barem kaže jedna anketa čiji su rezultati upravo objavljeni.

Kako piše Večernji list, na sajtu za upoznavanje AnastasiaDate provedeno je istraživanje koje je pokazalo da žene radije biraju muškarce koji voze praktičan auto, a ne jurilicu.

Među popularnijim je autima Prius, a čak 56 posto žena koje su učestvovale u anketi kazale su kako smatraju da su muškarci koji voze egzotične automobile arogantni, samo se pokazuju, a 17 posto ih smatra nesigurnim u sebe.

Gotovo polovica ispitanica smatra da auto pokazuje kako njegov vlasnik stoji “s parama”, a 46 posto žena reklo je da auto reflektira i to kakav je muškarac zapravo, njegov karakter, dok je 11 posto ispitanica reklo je da se prema izboru auta može vidjeti i koliko je raspoložen za to da jednog dana ima djecu.

Tek je jedna od 5 žena priznala da im se muškarac učinio više atraktivnim kad su vidjele što vozi.

Čak 37 posto ih smatra da je skupi auto kompenzacija i pokazuje da muškarcu nešto nedostaje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)