Prirodna VIAGRA: Čaša soka od nara za VRUĆI SEKSUALNI život

sok-od-nara

Redovito ispijanje soka od nara povećava razinu testosterona, a time i seksualnu želju, poboljšava raspoloženje, ublažava posljedice stresa i jača pamćenje

Muškarci i žene koji su svaki dan pili čašu soka od nara imali su povećanu razinu hormona testosterona koji povećava seksualnu želju kod oba spola, otkrila je studija Sveučilišta kraljica Margareta u Edinburghu na 58 volontera od 21. do 64. godine.

Znanstvenici su prije eksperimenta ispitanicima izmjerili razinu testosterona, krvni tlak i ispitali ih o osjećajima poput straha, tuge i krivnje, piše Daily Mail. Razina testosterona povećala se između 16 i 30 posto, a pozitivne emocije su prevladale nad negativnim, potvrdilo je istraživanje. Osim što utječe na seksualnu želju, sok od nara pozitivno djeluje i na raspoloženje i pamćenje te pomaže u oslobađanju od stresa.

Prijašnja istraživanja potvrdila su da ljubavna jabuka, kako nar često nazivaju, pomaže u borbi protiv raka, ublažava simptome osteoporoze, liječi želučane probleme i štiti srce te krvne žile.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)