SAMO ZA ODRASLE: Nekoliko trikova za nezaboravan seks!

seks-660
Rijetko koja žena će pitati muškarca kakva je u krevetu, a one koje su to i učinile, vjerovatno ne žele da čuju potpuno iskren odgovor. No, kako biste saznale šta muškarci smatraju dobrim seksom, najbolje je da pitanje postavite direktno njima.

Lud

Saznajte 10 stvari koje muškarce u krevetu dovode do ludila.

Žensko tijelo

Iako su mršave žene trenutno u modi, muškarci misle drugačije. Žensko tijelo je nešto za čime oni žude, a obline poput bokova, stražnjice i grudi su nezamjenljive. Iznenadite ga seksi donjim rubljem sa halterima.

Pomagala

Iako se većina muškaraca osjeća ugroženo od ženskih seksualnih igračkica kao što je legendarni vibrator, postoje brojna pomagala koja ne moraju biti na baterije. Najjednostavnije riješenje su lubrikanti koji pojačavaju seksualno zadovoljstvo, a još kad su u kombinaciji sa ženskim rukama.

Iskustvo

Iako muškarci vole kada žena zna šta radi u krevetu, pretjerano hvalisanje o iskustvu pokazalo se kao loša ideja. Razlog je što se muškarci počinju da ispituju odakle dolazi svo to iskustvo, kao i koliko i sa kime je vježbala pokrete.

Inicijativa

Preuzimanje kontrole san je svakog muškarca. Oni jako vole kada žena uzme stvar u svoje ruke i priredi mu iznenađenje koje će ga ostaviti bez daha. Ako niste sigurne s čime želite da počnete, probajte za početak prve da predložite seks.

Položaji

Oni vole da eksperimentišu, pa je promjena položaja ključna za dobar seks. Osim što ćete tako začiniti ovu igru, promjene pozicija produžit će sam čin, jer muškarac mora da se koncentriše na situaciju i time odlaže erekciju. Omiljeni položaj većine muškaraca je takozvani doggy style.

Maštarije

Muškarci su skloni seksualnim maštarijama i nemojte im to uskratiti. Na prvom mjestu je ona o seksu u troje, ali i ona sa dvije žene. Ukoliko mislite da će ga to zapaliti, našalite se na taj račun i to će biti dovoljno da ga izludi.

Fetiš igrice

Dodjela uloga u seksu može biti vrlo zabavna, ali i vrlo efektivna. Gotovo da ne postoji muškarac koji nije sanjao da ga njegova partnerka dočeka odjevena u seksi profesoricu, medicinsku sestru ili sobaricu.

Zvukovi strasti

Glasovi tokom seksualne igre muškarce obara s nogu. Nježni uzdasi uz nekoliko zločestih rečenica mogu im podignuti ego i natjerati ih da daju sve od sebe.

Laskanje

Ponovo je riječ o motivaciji kao i hrani za njegov ego. Samopouzdanje je muškarcu jedna od najvažnijih stavki kada je reč o seksualnosti, a upravo žena može postići da se on osjeća poput Apolona. Nemojte da lažete i pretjerujete, već iskreno kažite da vam se sviđa šta radi.

Oralni seks

Vrlo važna stavka predigre koja je u muškarčevim očima i ključna za dobar seks. Raznorazne igrice sa njegovim ponosom svakako su dobrodošle, ali nemojte pretjerivati sa grubosti jer u protivnom jedino što ćete postići je bolan izraz na njegovom licu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)