VIDEO OD DVIJE MINUTE DONIO MU BOGATSTVO: Pogledajte Zlatana Ibrahimovića u fantastičnoj reklami za Volvo XC70!

ibrahimovic-volvo

Volvo, Zlatan Ibrahimović i muzički producent Max Martin udružili su snage i napravili sjajnu reklamu za Volvo XC70 pod nazivom ‘Made by Sweden’.

[AdsWithin] Efektna reklama slavi švedski način života, njihov duh, jedinstvenu prirodu i ljude. Åsa Borg direktor marketinga Volvo Švedska naglašava kako se marka Volvo odlično uklapa u tu priču kao vodeća u brojnim segmentima života kao što su sigurnost, dizajn i očuvanje životne sredine.

U Volvu su izuzetno ponosni što su uspjeli nagovoriti najveću švedsku nogometnu zvijezdu ikad, kapitana nacionalne reprezentacije i napadača kluba Paris Saint-Germain Zlatana Ibrahimovića za nastup.

U reklami Zlatan, koji je rođen u Švedskoj (od oca Bošnjaka i majke Hrvatice) poput pravog Vikinga lovi u divljini, roni u zaleđenom jezeru, provodi vrijeme sa suprugom i njihova dva sina te naravno, vozi Volvo XC70. Muzika je djelo Maxa Martina i predstavlja savremenu interpretaciju švedske himne, čiji tekst izgovara upravo Zlatan Ibrahimović.

– Ovo je projekt u kojem sam učestvovao  svim srcem. Oduvijek sam volio automobile, a Volvo je idealan izbor porodičnog automobila. Ovu proslavu Švedske pamtit ću do kraja života. Krajnji rezultat s potpuno novim verzijom nacionalne himne zvuči magično – izjavio je Zlatan Ibrahimović.

Prema vlastitom je priznanju za ovu reklamu inkasirao oko 1.300.000 eura.

Izvor: Autoklub

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)